Gepersonaliseerde computer

Computers zijn onmisbaar in ons dagelijks leven, zowel thuis als op ons werk. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en prijzen en de ontwikkelingen blijven maar doorgaan. Maar zit hier ook de beste computer voor u tussen? Meestal hebben computers onderdelen die u niet gebruikt maar waarvoor u wel betaalt. En wilt u een toevoeging dan betaalt u extra. Daarom bouwt SugarDesigns voor u de beste en meest gepersonaliseerde computer voor een scherpe prijs. U kunt zo al uw taken en hobby’s uitvoeren zoals u dat wilt, zonder dat u daarvoor teveel hebt betaald.

computer-mouse-icon

Laptops en hybride computers
Het is mogelijk om laptops en hybride computers via SugarDesigns aan te schaffen. SugarDesigns bouwt deze niet zelf, maar kan u wel goed adviseren.

Bouwen van desktopcomputers
De échte specialisatie van SugarDesigns zit in het adviseren over en bouwen van desktopcomputers. Dit zijn computers die u vaak ziet in kantoorruimtes of die naast uw bureau of tafel staan.

Verwachtingen
Voordat SugarDesigns uw gepersonaliseerde computer gaat bouwen maakt u op hoofdpunten een overzicht van wat u precies van uw computer verwacht. SugarDesigns kan u daarbij helpen. Het is belangrijk om hier goed over na te denken. Hoe beter u uw verwachtingen in beeld hebt, hoe beter SugarDesigns voor u aan de slag kan, hoe meer plezier u van uw computer zult hebben. Aan de hand van uw hoofdpuntenlijst komt SugarDesigns met een aantal voorstellen voor verschillende manieren om uw perfecte computer te bouwen. Afhankelijk van uw budget stelt SugarDesigns in overleg met u de beste en meest gepersonaliseerde configuratie samen.

Betalen voor een naam
De truc achter grote bedrijven zoals Dell en Apple is dat u voor de merknaam betaalt. Ook zij kopen hun onderdelen in, stellen ze samen tot een computersysteem en plakken vervolgens hun merknaam erop.  Deze systemen zijn bedoeld voor de grote massa en daarom sluiten ze nooit perfect aan bij uw behoeftes. U krijgt teveel van het één en te weinig van het ander. SugarDesigns heeft ervaring met het zelf bouwen van computers en weet daarom dat het ook anders kan.

Lagere prijs
Door heel bewust zelf de onderdelen te kiezen krijgt u precies datgene wat u belangrijk vindt. Een aangename bijkomstigheid is dat daardoor ook de totale prijs stukken naar beneden kan.

Een échte personal computer
SugarDesigns bouwt computers die echt persoonlijk zijn. Dat betekent dat ze precies daar goed in zijn waar u dat wilt. SugarDesigns kan een systeem samenstellen dat precies beantwoordt aan uw wensen en eisen. Dat is pas ‘personal’!

 • Moederbord – Verbindt alle onderdelen met elkaar.
 • Processor – Zorgt ervoor dat er berekeningen in de computer gedaan kunnen worden.
 • Werkgeheugen – Zorgt ervoor dat er meerdere programma’s tegelijkertijd kunnen draaien.
 • Grafische kaart – Zorgt ervoor zorgt dat 3D-beelden versneld afgespeeld kunnen worden.
 • Harde schijf  SSD (Solid State Drive) / HDD (standaard harde schijf) – Slaat zowel persoonlijke data op als de computerprogramma’s.
 • Voeding – Zorgt ervoor dat elk onderdeel stroom krijgt.
 • Behuizing – Houdt alle onderdelen bij elkaar.
 • Processor koeling – Houdt de processor op een goede temperatuur.
 • Dvd/cd reader – Zorgt ervoor dat dvd’s en cd’s gelezen kunnen worden.
 • Fans/koeling  – Houdt de binnenkant van de behuizing koel.
 • Mods (eventuele extra’s zoals neon, fancontrollers) – Zorgen ervoor dat de pc aangepast kan worden buiten de standaard.
 • Invoerapparaten (Hardware zoals toetsenbord, muis, enz.) – Nodig om de computer te kunnen besturen en gebruiken.

'Budget Computer'

350*
 • Budget ComputerDe Budget Computer is de beste computer voor de laagste prijs. Uitermate geschikt voor alledaags gebruik. Kantoorwerk, bankzaken, e-mail en video’s bekijken kan deze computer gemakkelijk aan.

'BGame Computer'

450*
 • Budget Game ComputerDe BGame Computer is een budgetcomputer voor games. De goedkoopste oplossing om zonder problemen de nieuwste games te kunnen afspelen.

'Multimedia Computer'

650*
 • multimedia_pcDe Multimedia Computer is de beste oplossing voor de foto- en filmbewerker. De computer heeft veel opslagcapaciteit en start snel op, zodat u vlug aan de slag kunt. Film- en fotobewerking is voor deze computer een fluitje van een cent.

'Extreme Computer'

875*
 • Extreme Game ComputerDe Extreme Computer heeft alle eigenschappen van de Budget, BGame en Multimedia Computer in één. Een fantastische computer. Snel op elk gebied. Foto- en filmbewerking, gaming, of gewoon uw administratie bijwerken. Deze computer kan het allemaal.
* Bedragen vanaf het aangegeven bedrag. Prijzen zijn exclusief monitor, muis, toetsenbord, andere toebehoren en btw.
Als u nog meer info wilt hebben over het bouwen van een computer dan kunt u altijd contact opnemen met ons via het contact formulier!

Contact