Budget website

199*
  • Een budgetwebsite is een professionele website voor een klein budget. Deze websites zijn perfect voor een hobbyist of voor een beginnend ondernemer.

Kleinzakelijke website

500*
  • Een kleinzakelijke website is ideaal voor kleinere ondernemers als consultants, zzp-ers enz. De website bestaat uit c.a. 5 pagina’s, een contactformulier en eventueel een fotoalbum. Met het CMS-systeem kunt u zelf de teksten in uw website wijzigen.

Zakelijke website

950*
  • Deze website heeft een maatwerk layout toegespitst op uw huisstijl en heeft in principe een onbeperkt aantal pagina’s. Er is ruimte voor een beperkt aantal modules als een blog, nieuwsbriefsysteem enz. Met het CMS heeft u zelf volledige controle over de inhoud van uw website.

Uitgebreide website

1500*
  • Een maatwerk website met naar keuze meerdere layouts per pagina. Deze website kent meerdere modules zoals bijvoorbeeld een beveiligd gedeelte, geavanceerd user management enz. Alle modules worden volledig ingericht naar uw wensen geïntegreerd in uw website.

Budget computer

350*
  • Budget ComputerDe budget computer is de beste computer die u kan krijgen voor de laagste prijs. Deze computer is uitermate geschikt voor het hedendaagse gebruik en zal geen problemen hebben met uw taken. Office, bankzaken, email, video en nog meer taken zouden geen problemen zijn voor deze computer.

BGame Computer

450*
  • Budget Game ComputerDe budget game computer is de beste en goedkoopste game oplossing. Met deze computer kunt u de laatste games afspelen zonder dat u hoge kosten maakt.

Multimedia Computer

650*
  • multimedia_pcDe multimedia computer is de beste oplossing voor de fotograaf en filmkijker. Deze computer heeft erg veel opslag en zal erg snel opstarten om ervoor te zorgen dat u snel uw taken kan uitvoeren. Film- en fotobewerking moeten geen probleem zijn.

Extreme Computer

875*
  • Extreme Game ComputerDe extreme computer is de beste computer die er bestaat en is voor de gebruiker die het geld ervoor over heeft. Deze computer zal op elk gebied erg snel zijn en geen problemen vertonen. Film- en fotobewerking moet geen probleem zijn en een keer een game spelen moet deze computer prima aankunnen.

 

* = Bedragen starten vanaf het aangegeven bedrag