Technische hulp

Niets is zo vervelend als een computer die het niet goed doet. Traagheid, virussen, vervuiling, te weinig opslagcapaciteit, zomaar een greep uit de meest voorkomende klachten. Al vlug zult u denken dat u een nieuwe computer nodig hebt, terwijl dat vaak niet nodig is. Met vrij simpele ingrepen kunt u bijvoorbeeld uw computer sneller maken en andere veel voorkomende klachten oplossen.

Digitale ondersteuning, handig en snel 

SugarDesigns kan uitkomst bieden bij het oplossen van uw problemen en komt daarvoor naar u toe, bij u thuis, uw bedrijf of digitaal (virtuele hulp op afstand). Ondersteuning via internet is handig en snel. Een skype– of telefoonverbinding is hierbij gewenst. Voor ondersteuning via internet gebruikt SugarDesigns het programma Teamviewer*. Dit programma wordt eenmalig uitgevoerd en wordt niet geïnstalleerd op uw computer.

Wilt u een afspraak maken voor technische ondersteuning? Vult u voor het maken van een afspraak dan het contactformulier in, of u belt met +31 (0)6-27043354.

Download het programma

Dit programma is uitsluitend bestemd om SugarDesigns, met uw toestemming, eenmalig toegang te geven tot uw computer, ten behoeve van het verlenen van hulp op afstand. De door het programma gegenereerde ID en het wachtwoord zijn tijdelijk en voor eenmalig gebruik. Na het afsluiten van het programma is het niet meer mogelijk voor SugarDesigns om toegang te krijgen tot uw computer. Mocht u vragen hebben over dit programma, neemt u dan contact op met SugarDesigns.

*SugarDesigns is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat aan uw computer als gevolg van gebruik van het programma TeamViewer.